Thomas Brouwer

Thomas Brouwer
  • Fysiotherapeut
  • Echografie en shockwave
  • Pees Herstel Centrum
  • MS zorg netwerk Midden-Zeeland

BIG: 09915775104
t.brouwer@ftmiddelburg.nl


Mijn fascinatie voor de werking van het menselijk lichaam, en dan met name het bewegingsapparaat, speelt al zolang ik kan herinneren. Mijn drijfveer binnen de fysiotherapie is om te achterhalen waar en waarom het soms juist misgaat, en er vervolgens samen mee aan de slag te gaan om weer tot een optimaal resultaat te komen.

Sinds 2012 ben ik afgestudeerd fysiotherapeut en sinds die tijd ben ik mij gaan verdiepen in echografie en shockwave therapie. Deze vorm van diagnostiek en behandeling komt zeer goed tot zijn recht bij langdurige peesklachten, naast natuurlijk gerichte oefentherapie. Op dit gebied blijf ik mij ontwikkelen en verdiepen door regelmatig cursussen te volgen. Ik ben een gedreven therapeut die gelooft in goede samenwerking met collega's en andere disciplines in de gezondheidszorg. Zodoende haal ik de meeste voldoening uit mijn werk wanneer we als team het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van mensen, hen weer kunnen laten genieten van datgene wat zij het liefste doen, zonder dat daarbij klachten worden ervaren.
Vanaf 2015 ben ik aangesloten bij het MS Zorg Netwerk, regio Midden-Zeeland, zodat ik mensen met MS zo optimaal mogelijk kan begeleiden.

Naast mijn werk als fysiotherapeut heb ik een breed scala aan hobby's. Zo ga ik in mijn vrije tijd graag op pad met mijn camera op de prachtige Zeeuwse kust vast te leggen. Daarnaast geniet ik van tijd doorbrengen met mijn gezin, lees ik graag een boek, luister ik veel muziek en beoefen ik voetbal als sport.