Fysiotherapie Middelburg & Goes

Fysiotherapie Middelburg en Fysiotherapie Goes zijn moderne, toegankelijke en vooruitstrevende praktijken met vier locaties in Middelburg en 1 locatie in Goes. Voor elke klacht hebben wij een gespecialiseerde fysiotherapeut in huis. Zo bent u bij onze professionals altijd in goede handen. Samen met u gaan we op zoek naar een passende behandeling voor uw klacht en stellen we een persoonlijk en effectief behandelplan voor u op. Ons doel is dat u zich zo snel mogelijk prettiger voelt.

De ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en manuele therapie staan niet stil. Scholing is belangrijk om fysiotherapie naar een hoger niveau te brengen. Onze fysiotherapeuten van FT Middelburg bewegen daarom met hun tijd mee om patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat nog beter en efficiënter te kunnen helpen. We maken hierbij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur.

Voor klachten die niet door de fysiotherapeut kunnen worden verholpen, werken we nauw samen met paramedische zorgverleners en medisch specialisten.

ClaudicatioNetwerk

Blijf niet langer rondlopen met uw klacht. Samen kunnen we er iets aan doen!