Fysio op Afstand: Fysiotherapie Overal Binnen Handbereik

In het drukke leven van vandaag de dag, heb je bij fysieke klachten misschien niet altijd de tijd om een afspraak met een fysiotherapeut in te plannen. Daarom hebben wij een oplossing voor jouw fysiotherapiebehoeften die past in de moderne tijd! Met Fysio op Afstand heb je de mogelijkheid een online videoconsult met een van onze fysiotherapeuten in te plannen. 

Wat is Fysio op Afstand?

Fysio op Afstand is onze dienst die je in staat stelt om op een laagdrempelige en toegankelijke manier contact te leggen met een fysiotherapeut, zonder dat je daarvoor naar de praktijk hoeft te komen. Via video-consulten kunnen wij jouw vragen beantwoorden, advies geven en je begeleiden bij oefeningen die jouw herstel bevorderen. Zo hoef je niet langer tijd te besteden aan reizen of wachten in de wachtkamer. Je krijgt de zorg die je nodig hebt, waar en wanneer het jou uitkomt.

Hoe werkt het?

Het proces is eenvoudig:
1. Afspraak Maken: Plan een afspraak via onze website of telefonisch.
2. Voorbereiding: Ontvang een bevestiging met instructies voor het video-consult.
3. Consult: Overleg met jouw fysiotherapeut via een beveiligde videoverbinding. Bespreek je klachten, stel vragen en krijg direct advies.
4. Vervolg: Indien nodig, plannen we vervolgafspraken of sturen we aanvullende informatie en oefenmateriaal per e-mail.

De Voordelen van Fysio op Afstand

- Toegankelijkheid: Bereik ons vanuit elke locatie met internettoegang.
- Tijdsbesparing: Geen reistijd en wachttijden.
- Flexibiliteit: Plan afspraken die passen in jouw drukke schema.
- Direct advies: Snel en gericht antwoord op uw vragen.
- Persoonlijke aandacht: Hoogwaardige zorg en aandacht, net als bij een fysiek bezoek.
- Geen extra kosten: Fysio op Afstand wordt net als een normaal fysiotherapieconsult vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Voor wie is Fysio op Afstand geschikt?

Fysio op Afstand is ideaal voor mensen met drukke agenda's, beperkte mobiliteit of degenen die even niet in de buurt zijn. Het is ook een ideale manier om het verloop van de klachten te evalueren en om bij te sturen waar nodig.

Bij welke klachten is Fysio op Afstand geschikt?

Veel fysieke klachten vereisen vooral inzicht in het ontstaan en het beloop ervan, met daarbij de juiste adviezen en oefeningen om de klachten terug te dringen en herhaling te voorkomen. De fysiotherapeut is specialist op dit gebied. Bij veel acute maar ook chronische klachten, zoals nek- en lagerug pijn, problemen met de gewrichten zoals schouder, knie en enkel, en bij plotse blessures is het goed om te weten waar je aan toe bent en zijn wij er om je hierbij te ondersteunen naar een optimaal herstel. Mocht blijken dat een fysieke afspraak toch gewenst of nodig is, dan bespreken we dit uiteraard.

Maak een afspraak

Ontdek hoe Fysio op Afstand de ondersteuning bij jouw klachten gemakkelijker kan maken. Plan een eerste video-consult en ervaar de voordelen van fysiotherapie online. Maak een afspraak via ons contactformulier of bel ons op 0118-714 714. Wij staan klaar om u te helpen bij uw herstel!