Directe toegankelijkheid

U kunt zonder tussenkomst van uw huisarts een afspraak maken met één van onze fysiotherapeuten. U heeft geen verwijsbrief nodig. Zo kunt u direct een afspraak maken met de juiste behandelaar die meteen aan uw herstel gaat werken. Lijdt u aan een chronische ziekte? Dan hebt u wel een verwijsbrief van uw huisarts nodig.

Eerste Afspraak

Tijdens de eerste afspraak ondergaat u een zogenaamde screening. Door middel van lichamelijk onderzoek worden uw klachten in kaart gebracht. De behandelaar stelt een diagnose en legt een dossier voor u aan. Al onze fysiotherapeuten zijn opgeleid om een goede diagnose te stellen. Wanneer zij ook maar enigszins twijfelen aan hun bevindingen wordt u doorverwezen naar uw huisarts of een meer gespecialiseerde collega.

Diagnose

Nadat de diagnose is gesteld, wordt er door uw fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit plan wordt met u besproken. U krijgt uitleg over de behandelmethode en de beoogde resultaten. Tijdens het gehele behandeltraject wordt continu gemeten of er verbetering in uw klachten optreedt. U krijgt ook adviezen over hoe u (nieuwe) klachten in de toekomst kunt voorkomen, eventueel aangevuld met oefeningen die u thuis kunt doen. Wij zullen u optimaal begeleiden om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen.