Pees Herstel Centrum Middelburg

Helpt je weer vooruit!

Wordt jij gehinderd door hardnekkige klachten die maar niet willen wijken? Kom jij hierdoor al langere tijd niet toe aan de dingen die jij het liefste doet? Dan ben je wellicht zoals velen voor jou gebaat bij onze uiterst effectieve aanpak van deze klachten. Onze therapeuten zijn experts op het gebied van langdurige peesklachten en zijn er op gebrand om jou weer vooruit te helpen. De negatieve cirkel van pijn en beperkingen kan worden doorbroken door de combinatie van shockwave, adequate en gepersonaliseerde adviezen en opbouwende training.

Onderzoek

Allereerst wordt de oorzaak van jouw klachten bepaald aan de hand van jouw verhaal en een uitgebreid echografisch onderzoek. Hierbij wordt grondig gekeken naar de samenhang van de beelden en het verdere lichamelijk onderzoek, zodat de juiste diagnose en het stadium van de peesaandoening vastgesteld kan worden.

Behandeling

Vervolgens gaan we samen aan de slag om te achterhalen waar de nodige aanpassingen in belasten kunnen wordt toegepast, zodat de pees de kans krijgt om te herstellen.
Dit herstelproces wordt mede in gang gezet door de inzet van shockwave. Uniek aan onze aanpak is dat wij als enige in de regio werken met 2 specifieke vormen van shockwave (gefocusseerde- en radiale shockwave). Onze specialisten baseren de inzet van het type shockwave, naast de laatste wetenschappelijke onderzoeken, natuurlijk ook op basis van uw klachten. Shockwave zorgt er voor dat het lichaamseigen herstelvermogen opnieuw aangezet wordt, het is de katalysator in het proces tot herstel. Meer over deze therapievorm leest u hier.


Resultaat

Als het herstel eenmaal intreedt, kunnen we geleidelijk gaan uitbreiden met het dagelijkse belasten. Na slechts 4 tot 6 behandelingen ervaart ongeveer 80% van de mensen een aanzienlijke verbetering op het gebied van pijn en activiteiten. Om verder aan te sterken gaan we specifiek trainen volgens de laatste inzichten. We werken samen toe naar jouw doel in bewegen, of dit nu weer een hele wedstrijd sporten is, weer zonder pijn kunnen werken, of het weer kunnen maken van een wandeling in de natuur!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact met ons op!