Rowan Block

Rowan Block
  • Fysiotherapeut
  • Manueel therapeut MSc
  • Chronisch Zorgnet: Longfysiotherapeut / Long-covid

BIG: 49918767204
r.block@ftmiddelburg.nl


“Gezondheid doet hulpverleners stilstaan bij het vermogen van de mens.”

Mijn belangstelling voor fysiotherapie is al vroeg ontstaan. Op mijn veertiende kwam ik voor het eerst met een fysiotherapeut in aanraking en dat leverde me naast een behandeling ook een toekomstperspectief op! Het vak fascineerde mij enorm en sindsdien stond mijn beroepskeuze vast.

In 2010 ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie aan de hogeschool Rotterdam. In 2014 heb ik deze opleiding succesvol afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik zowel ervaring in het ziekenhuis als in de particuliere praktijk opgedaan. Sinds 2014 werk ik bij FT Middelburg, zowel in Goes als in Middelburg. In 2015 ben ik gestart met de master manuele therapie. Binnen de manuele therapie verschuift de aandacht van uitsluitend biomedisch denken naar een bio-psychosociale benaderingswijze. Deze opleiding heb ik in 2018 afgerond.

Als fysiotherapeut help ik graag patiënten met uiteenlopende klachten. Mijn doel is om middels kwalitatief hoogwaardige behandelingen optimaal resultaat te behalen. Om de uitoefening van mijn beroep op het vereiste pijl te houden blijf ik mezelf ontwikkelen. Ik heb o.a. de cursussen COPD en ASTMA, ‘explain pain’, gecombineerde leefstijlinterventie en post COVID-19 gevolgd.

Wanneer u rondloopt met een gezondheidsprobleem, neem dan gerust eens contact op met onze praktijk. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om u weer in beweging te laten komen.