Eddy Sprinkhuizen

Eddy Sprinkhuizen
  • Fysiotherapeut
  • Geriatrie fysiotherapeut MSc i.o.
  • Osteoporose
  • Chronisch Zorgnet: Osteoporose / Perifeer Arterieel Vaatlijden

BIG: 29922775304
e.sprinkhuizen@ftmiddelburg.nl


In de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool in Breda, sindsdien ben ik altijd werkzaam geweest als algemeen fysiotherapeut waarbij je een grote verscheidenheid aan klachten tegenkomt. Het is erg interessant en leerzaam om zoveel verschillende soort klachten en mensen te helpen met hun probleem.

Gaandeweg mijn werkende leven kwam ik erachter dat het mij veel voldoening geeft om te werken met kwetsbare ouderen. Daarom ben ik in 2021 gestart om een masteropleiding te volgen tot geriatrisch fysiotherapeut. Verder heb ik mij gespecialiseerd in etalagebenen en COPD. 

Vanuit mijn jeugd heb ik altijd veel meegekregen op het gebied van sport en bewegen. Vanaf jongs af aan maakte ik al kennis met sporten als tennis en voetbal. Uiteindelijk ben ik mij meer op het tennis gaan richten en is het voetbal komen te vervallen.

 

Als fanatiek tennisser ben ik regelmatig in contact gekomen met het vak fysiotherapie. Mijn interesse en passie in fysiotherapie is daar ook ontstaan. Het leek mij toen al mooi om zoveel mogelijk mensen, jong en oud, te kunnen helpen met lichamelijke klachten.

Naast het tennissen zelf geef ik vanaf 2016 op wisselende locaties tennistraining. Voor mij is het geven van tennistraining en het werken als fysiotherapeut een hele leuke combinatie.