Erwin Adan

Erwin Adan

Al van jongs af aan ben ik erg fanatiek met sport bezig. In eerste instantie vooral op het voetbalveld, maar toen bleek dat mijn kracht met name in mijn loopvermogen lag ben ik me al snel gaan specialiseren in het hardlopen. Eerst op de middellange afstand op de atletiekbaan, de laatste jaren meer op de langere afstanden van de 10 kilometer tot aan de marathon met als hoogtepunt een deelname aan het wereldkampioenschap ultra-trailrunning in 2017.

Door dit vele hardlopen heb ik zelf ook al veel op de behandeltafel gelegen bij de fysiotherapeut en weet ik hoe vervelend het is als je je passie niet kunt uitoefenen door een blessure. Mede hierdoor is mijn interesse voor het vak fysiotherapie ontstaan en vind ik het geweldig om de oorzaak van fysieke klachten te achterhalen en mensen te helpen weer optimaal te kunnen functioneren in datgene wat ze het liefste doen!

In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht en in 2017 heb ik de masteropleiding Manuele Therapie afgerond en de Master of Science in de manuele therapie behaald aan de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast heb ik de cursus dry needling gevolgd.

In de afgelopen 5 jaar als fysiotherapeut heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van sporters en het behandelen van complexe gezondheidsproblemen zoals nek- en rugklachten. Om op het gebied van de sportfysiotherapie volledig bij te blijven bij de nieuwste ontwikkelingen ben ik in 2019 gestart met de masteropleiding sportfysiotherapie.