Emma Rietveld

Emma Rietveld
  • Fysiotherapeut
  • Manueel therapeut MSc
  • Schouder Netwerk Zeeland

BIG: 09914525904
e.rietveld@ftmiddelburg.nl


Gedurende mijn leven ben ik altijd erg geïnteresseerd geweest in mens en gezondheid. Bewegen is iets moois en zou voor iedereen mogelijk moeten zijn. Vanwege blessures of andere aandoeningen is bewegen niet altijd vanzelfsprekend, maar  daarbij kan hulp en ondersteuning heel welkom zijn. 

Met die gedachte heb ik voor de opleiding fysiotherapie gekozen. 

Na het behalen van mijn diploma in 2011 aan de Avans Hogeschool te Breda mocht ik deel uitmaken van dit geweldige team van fysiotherapie Middelburg. 

In 2017 heb ik mij verder gespecialiseerd in meer complexere gezondheidsproblemen tijdens de 3-jarige master opleiding tot MSc. Manueeltherapeut. 

Daarnaast maak ik deel uit van het Schoudernetwerk Zeeland. 

Naast dat ik een specialist ben in beweging, interesseer ik mij op het gebied van voeding en sport. Van kinds af aan is mijn grootste passie paardrijden en daarnaast kunt u mij ook vaak vinden op de tennisbaan, sportschool of hardlopend door of rondom onze mooie stad Middelburg. 

 

Heeft u lichamelijke klachten en vraagt u zich af of wij u kunnen helpen? Maakt u gerust een afspraak en u kunt rekenen op persoonlijke begeleiding bij het vinden van een passende oplossing voor uw klachten.

 

Tot ziens in de praktijk!