Impendantiemeting vanaf nu mogelijk bij fysiotherapie Middelburg!

Als Fysiotherapie Middelburg zien wij leefstijl ook als belangrijk onderdeel in het verbeteren van de kwaliteit van leven en het verminderen van muscelo-skeletale klachten. Hierbij bieden wij vanaf heden een impedantiemeting aan om het lichaam te analyseren. Hiervoor gebruiken wij de professionele inbody 770. Dit apparaat weegt niet alleen uw gewicht maar analyseert onder andere het percentage vet, spier en botweefsel in uw lichaam en analyseert de balans in het lichaam tussen benen, armen en romp.

Uit deze meting, die slechts een minuut duurt, volgt een uitgebreide lichaamssamenstellingsanalyse die besproken zal worden met de fysiotherapeut. Hierin krijgt u een goed beeld van de lichamelijke status en zullen tevens ook adviezen gegeven kunnen worden dit te verbeteren.

Voor wie/wat is deze meting onder andere geschikt?

- Mensen die op het gebied van lichaamssamenstelling een diagnose/beeld willen krijgen i.c.m. het opstellen van een behandelplan
- Sporters die hun trainschema / dieet nog beter willen aanpassen op hun persoonlijke behoeftes.
- Mensen die aan het revalideren zijn
- Preventie van gezondheidsklachten (denk aan verlies van spiermassa bij ouderen)
 
Tevens werkt het erg motiverend om een nulmeting te doen bij het sportief bewegen dat u doet of wilt gaan doen. Na de nulmeting wordt er een nader moment gepland in de tijd waar er nog een meting gedaan zal worden om mogelijke verbeteringen vast te stellen.
 
Voor meer informatie over de impendantiemeting vraag het aan een van onze werknemers. Voor informatie omtrent tarieven en werkwijze neem gerust contact op met het secretariaat.