Corona Update 3 april

Tijdens de persconferentie van dinsdag 31 maart werd meegedeeld dat de huidige maatregelen tot minimaal 28 april aangehouden gaan worden. 

Het is zeker niet zo dat wij u, door deze maatregelen, nu niet kunnen helpen met uw klachten. We werken op dit moment enkel op een andere manier, om het voor u en voor ons zo veilig mogelijk te houden.


Concreet betekent dit dat wanneer u klachten ervaart, u ons telefonisch, per mail of via de site kunt benaderen. Wij zullen dan een (video-)belafspraak met u inplannen om uw klachten in beeld te krijgen. Aan de hand van dit gesprek zult u meer duidelijkheid over uw klacht krijgen en waar mogelijk van advies voorzien worden (net als bij een eerste intake in de praktijk). Indien nodig kan er zelfs met behulp van E-Health een online oefenprogramma voor u opgesteld worden waardoor u zelfstandig aan uw herstel kunt werken.


Wij werken binnen de praktijk met Mywellness E-health van Technogym. Dit kunt u thuis op de computer, laptop of via app op uw telefoon/tablet openen om de uw persoonlijke oefeningen te bekijken.  Bij deze oefeningen op maat zitten duidelijke voorbeeldfilmpjes en instructies waardoor het voor u makkelijker wordt om deze goed uit te voeren.
Door middel van periodieke telefonische evaluatie kunnen onze therapeuten de oefeningen aanpassen waar nodig/gewenst. Voor het maken van een (video-)belafspraak heeft u geen verwijzing nodig.

Deze behandelingen op afstand zullen vanaf heden gerekend worden als een normale zitting fysiotherapie, en derhalve ook zo gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar. Mocht uit het eerste gesprek blijken dat een face-to-face behandeling noodzakelijk wordt geacht door de therapeut dan is er een mogelijkheid om toch in de praktijk / aan huis behandeld te worden. Hiervoor gelden eventueel wel beschermende maatregelen.

Voor het maken van een afspraak bel 0118-714714 (spreek indien nodig de voicemail in) of vul het contactformulier in op de site: www.fysiotherapie-middelburg.nl/contact.

 

 

Team Fysiotherapie Middelburg en Goes