Corona update

Update Corona Virus : Huidige richtlijnen

 

Vanuit de vakgroep zijn ondertussen nieuwe richtlijnen met betrekking tot het bieden van fysiotherapeutische zorg. Onze praktijk houdt zich aan deze richtlijnen.

Dit houdt in dat wij open blijven voor noodzakelijke zorg (acute klachten, postoperatieve behandelingen en doorverwijzingen van artsen). De behandelingen worden zoveel mogelijk telefonisch (of eventueel via videocontact) gedaan.

Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een online programma waar een persoonlijk thuisoefenprogramma voor u aangemaakt kan worden, zodat u thuis actief met uw herstel aan de slag kunt.

Deze behandelingen op afstand worden vanaf heden gerekend als een normale zittingen fysiotherapie, en derhalve ook zo gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar.


Voor behandelingen die in de praktijk moeten plaatsvinden gelden de algemene richtlijnen van het RIVM, dus bij verkoudheids-/griepklachten graag annuleren.

Voor vragen of voor het maken van afspraken verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met 0118-714714 / 0113-851257. Tevens kunt u via de site het contactformulier invullen waarna u teruggebeld zal worden.