Justin le Conté

Justin le Conté
  • Fysiotherapeut
  • Manueel therapeut MSc
  • Dryneedling

BIG: 29919940604
j.leconte@ftmiddelburg.nl


Sportief, spontaan en enthousiast

Sportief, spontaan en enthousiast zijn eigenschappen die mij goed omschrijven en die ik voor mezelf als zorgverlener ook belangrijk vind. Dit zie je ook terug in de praktijk. Er hangt een goede en gezellige sfeer maar binnen de muren van de behandelkamer gaan we kundig te werk met de patiënten. Als fysiotherapeut werk je samen met de patiënt aan een klacht. Die samenwerking is belangrijk om de klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Mijn interesse voor het menselijk lichaam en blessures is ontstaan op de middelbare school. Bij de voetbal kwam ik regelmatig in aanraking met een fysiotherapeut. Op vrij jonge leeftijd moest ik mijn studiekeuze maken, een keuze die voor mij niet moeilijk was. Er was maar een opleiding die me echt leuk en boeiend leek: fysiotherapie.

Na het CIOS heb ik de opleiding fysiotherapie aan de Avans Hogeschool in Breda gevolgd en afgerond in 2015. Via mijn externe minor SPAA (Sport Physiotherapy and Active Aging) aan de HAN in Nijmegen kreeg ik direct de kans om bij Fysiotherapie Middelburg aan de slag te gaan.

Naast algemene fysiotherapie ben ik in de zomer van 2021 afgestudeerd als master manueel therapeut. Dit bleek achteraf een erg goede keuze om meer kennis en kunde te ontwikkelen in (complexe) gezondheidsproblemen rond de wervelkolom.

Mijn doel als fysiotherapeut is vooral om samen met u de oorzaak van uw klacht te achterhalen en daar de juiste behandeling voor te vinden, zodat u zo snel mogelijk weer kan wat u zou willen kunnen!