Jeffrey Saija

 Jeffrey Saija

Van jongs af aan heb ik altijd al interesse in het menselijk lichaam gehad. Ik wilde graag mensen beter maken en ben daarom fysiotherapie gaan studeren. In 2004 heb ik mijn opleiding Fysiotherapie afgerond en ben ik als waarnemer gestart bij een fysiotherapiepraktijk in Middelburg.

Mijn visie is dat een fysiotherapeut met veel kennis van diverse specialismen een klacht vanuit verschillende behandelmethoden kan benaderen, daardoor betere diagnoses kan stellen en klachten effectiever kan behandelen.

Na mijn opleiding heb ik mij daarom verder gespecialiseerd in medische trainingstherapie, dry needling, coaching, diabetes, en heb ik mijn master of science in manuele therapie behaald. Daarnaast heb ik me verdiept in de Sickenz methode, diverse cursussen echografie afgerond, me verder gespecialiseerd als spier & pees specialist, shockwavetherapeut en in EPTE, de nieuwste behandelmethode op het gebied van pees/fascieklachten.

In 2006 ben ik samen met collega Bert Debruyne fysiotherapie De Oude Vest in Middelburg gestart. Inmiddels werken we onder de naam FT Middelburg en zijn we uitgegroeid tot een stabiele en vooruitstrevende praktijk die alle specialismen in huis heeft.